Dat is genieten
Top allemaal
De SGWB avondvierdaagse medailles

AVONDVIERDAAGSE 2020 AFGELAST

In verband met de grote gezondheidsrisico’s rond de uitbraak van het coronavirus, de maatschappelijke verantwoordelijkheid daarbij en de onzekere overheidsafspraken heeft het bestuur van PRC Avondvierdaagse Scherpenzeel op 17 maart 2020 besloten om de editie 2020 niet door te laten gaan. We hopen volgend jaar weer een mooie editie van de Avondvierdaagse te organiseren. Deze vindt plaats van 7 t/m 10 juni 2021. 

 

De 42ste editie van de Avondvierdaagse (afgelast)

Dit jaar kunnen individuele wandelaars voor het eerst ook online inschrijven via deze site en daarna afrekenen met Ideal. Ook groepen worden vanaf dit jaar via Ideal afgerekend. 

Blijf verder op de hoogte van de Avondvierdaagse via onze facebook pagina, waar ook alle foto's en zelfs nog wat filmpjes te zien zijn. Tag jezelf en je vrienden in de foto's! En ook als je geen facebook account hebt kun je gewoon onze pagina bekijken: www.facebook.com/avondvierdaagsescherpenzeel

Wij kunnen de Avondvierdaagse in Scherpenzeel niet organiseren zonder de steun van onze sponsors! Allereerst bedanken wij onze hoofdsponsors Interface en E&P Scherpenzeel. Maar uiteraard ook alle andere sponsors: Van Heugten Transport, Kluswijs, de Pitstop, Hoogvliet, Prins Reinigingstechniek, Marktkraamverhuur L.A. Hannisse, De Breehoek en alle adverteerders van de avondvierdaagse krant.

Avondvierdaagse Scherpenzeel, Hoefbladlaan 3, 3925 RD Scherpenzeel
aangesloten bij:

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174