Dat is genieten
Top allemaal
De SGWB avondvierdaagse medailles
De avondvierdaagse 2022 is voorbij. En wat was het een feest! Vier dagen lang werkte het weer fantastisch mee. En na twee jaar geen avondvierdaagse vanwege corona, zat de energie er dit jaar extra goed in. 
 
Dit jaar liepen 817 betalende wandelaars mee. In 2019 waren dit er 802 en in 2018 telden we 832 deelnemers. Alle avonden zijn de wandelaars voorzien van fruit van Jumbo Mudde Scherpenzeel. Ook was er een koek van De Breehoek en het bekende raketje van Fredje. 
 
De routes zijn uitgezet door een groot gedeelte van het buitengebied van Scherpenzeel en ook liepen de wandelaars (even) in Renswoude en Woudenberg. Langs het Valleikanaal, de Roffelaarskade, Oud Willaer, het Jagershuisje en Lambalgen: het was een gevarieerde week. Ook is door veel straten gelopen, waar veel publiek de wandelaars aanmoedigden. 
 
De laatste avond, op donderdag 16 juni, zijn de wandelaars onthaald in het park van Huize Scherpenzeel. Er waren drie prijzen voor deelnemers die leukst zijn verkleed en zich aan de regels hebben gehouden. De eerste prijs ging naar De Dorpsbeuk (10 km), de tweede naar De Beatrixschool (De Glind) en de derde prijs naar de 'hippiemeisjes'. 
 
Het defilĂ© werd afgenomen door de burgemeester en door kinderburgemeester Emma Kohsiek. Ze stonden voor het Huis in de Wei om de wandelaars te bedanken voor hun deelname. 
 
En een groot woord van dank naar onze sponsoren: Interface, E&P Uitzendbureau, Jumbo, Kluswijs, Prins Reinigingstechniek, De Breehoek en De Pitstop. 
 
Tot ziens in 2023 van maandag 5 tot en met donderdag 8 juni!

 Zin in een terugblik? Bekijk dan hier de video van 2022

homepage 

Avondvierdaagse Scherpenzeel, Hoefbladlaan 3, 3925 RD Scherpenzeel
aangesloten bij:

Sticht Gooise Wandelsport Bond

Parelhoenstraat 46, 3815 AG Amersfoort

Opgericht 26 maart 1934

KvK 40476174